Ervaring van Julia

Wij zijn bij Irma gekomen voor onze oudste dochter Julia. Julia zit al jaren niet lekker in haar vel, ze heeft veel woede uitbarstingen thuis en slapen is ook een probleem. Op school en bij vreemden merken ze er niets van, maar dat kropt ze allemaal op en thuis komt het eruit. Ze heeft geen natuurlijk filter en slaat alles op in haar hoofd. Uiteindelijk hebben wij haar laten testen bij een instantie, hier kwamen veel kenmerken van autisme uit. Ze heeft medicijnen gekregen om rust in haar hoofd te krijgen. Maar nog hielp dit allemaal niet.

Ze heeft mij wel eens verteld dat ze stemmen in haar hoofd hoorde en dat deze mevrouw niet vriendelijk was. Ik heb bij Irma aangegeven dat ze wel eens stemmen in haar hoofd heeft, daarop kwam het antwoord dat het een vrouw betrof wat haar lastig viel, welke zelfmoord had gepleegd. Julia was met tijden ook erg met de dood bezig. Irma raadde ons aan om een kruisbehandeling te doen, in ons huis en Julia zelf ook.

In de week voor de kruisbehandeling heb ik voor iedereen in het gezin een kruisje gekocht voor aan een ketting. Om ons te beschermen tegen de entiteiten. Ik heb dit thuis verteld, toen Julia dit hoorde ging ze helemaal door het lint. Dit ging zover dat Julia het kruisje letterlijk van de nek van haar zusje wilde aftrekken. (Zelf mocht ze op dat moment geen kruisje dragen, maar pas nadat ze zelf was behandeld). Achteraf is de entiteit bij haar in verzet gegaan. Dit was heel beangstigend.

Wij hebben op de dag van de kruisbehandeling overal waxinelichtjes en wierook in alle vertrekken in het huis gezet en samen met Irma aangestoken, Irma is daarna aan het werk gegaan in ons huis.

In ons huis bleken 7 entiteiten te zijn, deze zijn tijdens de kruisbehandeling allemaal naar het licht gegaan. Julia en ik hebben nadat het huis vrij was, samen buiten gelopen en heeft ze in de speeltuin gespeeld, in de tussentijd heeft Irma haar op afstand behandeld. Voordat wij in de auto zijn gestapt heeft Julia ook haar kruisje om gekregen. Toen wij thuis kwamen, moesten wij alle kleren direct uitwassen en daarna zelf onder de douche gaan. Julia ging na het douchen in de woonkamer zitten en gaf uit het niets aan dat het leeg in huis was. Ik vroeg: “bedoel je leeg omdat er meubels weg zijn?” of dat er niemand is op dit moment, dan alleen wij? “Nee, het is gewoon leeg in huis”. Dit gaf voor ons duidelijk aan dat Julia hier al die tijd druk en onrust van heeft gevoeld.

Achteraf had ik ook altijd het gevoel dat ik achterom moest kijken in huis, altijd het gevoel dat er iemand meer was dan ik kon zien, nu heb ik dat niet meer.

Julia is een paar dagen later bij Irma geweest voor de verdere behandeling, eerst was ze schichtig, wat ze altijd heeft bij mensen die ze niet kent, maar na de behandeling heeft ze met Irma gepraat alsof ze haar al jaren kent.

Irma gaf aan dat wij een andere school voor haar moesten zoeken, omdat ze op dit moment “zwom”, gepest werd en niet de juiste begeleiding kreeg van de juffen. Na de behandeling zijn wij direct informatie bij een andere, veel kleinere school gaan halen. Hier was ze direct thuis, ze heeft zelfs een gesprekje met de voor haar onbekende directeur gemaakt. Voor ons heel bijzonder om te ervaren. Wij zijn nu in afwachting van het bericht of ze hier mag komen. Maar Julia is er zelf zeker van.

Wij zijn nu 3 weken verder en Julia is inmiddels een aantal keer behandeld. Wij hebben een heel ander kind gekregen, ze heeft nog wel uitbarstingen, maar lang niet zoveel als voor de kruisbehandeling. Ze gaat iedere avond onder de douche, na het douchen maakt ze een denkbeeldige ballon om zichzelf heen. Vervolgens gaat ze slapen en gaat ’s morgens weer onder de douche om zich af te spoelen. Ook hierna maakt ze weer een denkbeeldige ballon om haar heen. Voorheen was het altijd een strijd om haar onder de douche te krijgen, nu gaat het als heel normaal.

Ze praat veel meer en schreeuwt minder. Ze krijgt nu op aanraden van Irma een suikervrij dieet.

Wij zijn in deze 3 weken veel verder gekomen, dan in al die jaren die achter ons liggen, met alle gesprekken bij verschillende instanties.

Wij hebben meer inzicht in Julia gekregen en ook duidelijkheid hoe verder met haar om te gaan.
Irma tot zover al heel erg bedankt voor uw handelingen en gesprekken! U bent een bijzonder, warm en vriendelijk persoon! Wij zijn dankbaar u te mogen leren kennen.

Ervaring van een familie

Zou er meer zijn tussen “hemel en aarde?” Deze vraag is voor ons (gezin met drie kinderen) niet moeilijk te beantwoorden.

Integendeel zelfs. De laatste 20 jaar zijn er zoveel, niet alleen kleine maar ook grote wonderen (gebeurtenissen) gebeurd, waardoor wij niet meer kunnen zeggen is dit toeval of wij hebben gedroomd.

Onze eerste ervaringen hadden wij met een paragnost die ons hielp bij een verhuizing en bij een genezing van een tweetal mensen. In het begin hadden wij er weinig vertrouwen in en waren eigenwijs maar na verloop van tijd kreeg deze man toch gelijk. De man had een goed lopend “bedrijf”, om het zo maar te zeggen en vele mensen waren vol lof over hem. Helaas werd na verloop van tijd het geld dat hij er mee verdiende steeds belangrijker. Hij misbruikte zijn gaven en het duurde niet zo lang meer totdat zijn voorspellingen niet meer klopten.

Ondertussen zaten wij al een paar jaar in de ellende en zijn uiteindelijk op zoek gegaan naar een andere paragnost. Dit was iemand die ons via de telefoon al veel kon vertellen waarom er bij ons alles fout ging. Om beter bestand te zijn tegen ellende en allerlei andere zaken die niet werden opgelost moest ons huis en stallen worden “schoongemaakt”.

Veel paragnosten gebruiken dit woord in plaats van “uitweiden” zoals men het vroeger noemde. De goede dag kwam dat ons bedrijf werd schoongemaakt met wierook en kaarslicht, echter ook hier kleefden weer nadelen aan die wij toen nog niet wisten. Deze paragnost had niet alle kennis en kracht om kwade geesten goed naar het licht te begeleiden; de tijd die de geesten hierdoor nodig hadden was meer dan 24 uur. Ze had ons wel gewaarschuwd voor oplettendheid (ze wist zelf ook dat er iets kon gebeuren) maar ondanks dat is er toch één dag later iets zeer ernstigs gebeurd.

Na deze dag is alles beter gegaan tot wij na vele jaren weer zijn verhuist en ik zelf negatieviteit begon te voelen. Bepaalde zaken of berichten die slecht waren voor ons voelde ik vaak al één of meerdere dagen eerder.

Na twee jaar hiermee rond gelopen te hebben had ik er genoeg van, ik voelde me vaker depressief en had nergens zin in.

Al vaker had ik via de site gezocht om van dit probleem af te komen en ook omdat er bijna geen dag meer voorbij ging zonder dat ik dat ellendige gevoel had, ben ik uiteindelijk bij Irma terecht gekomen.

Begin januari heeft ze onze stal en woning schoongemaakt en zelf hebben we een paar extra kruizen opgehangen. Alles was goed voorbereid en ook echt ieder hoekje is met wierook en kaarslicht behandeld. Het was niet goedkoop maar het was wel 300% verschil met de vorige paragnost. Ook zijn er later kruisjes gelegd op foto’s van mensen die volgens haar veel negatieviteit en zelfs zwarte magie verspreiden.

Direct door haar hulp was het drukkende, negatieve gevoel bij mij al veel minder.

Enkele weken later toen er kruisjes zijn gelegd op een tweetal foto’s was het vreemde gevoel bij mij helemaal weg.

Tot nu toe gaat het goed en om het te onderhouden gaan we wel af en toe met wierook en weiwater rond en steken op verschillende plekken een kaarsje aan.

Irma, wij hopen dat je meer mensen kunt helpen en dat mensen die het niet meer zien zitten bij je aankloppen.

Irma bedankt en veel sterkte en geluk.

Een familie

Hooggevoelige Tieners

Sabina vertelt over hoe Irma haar twee kinderen heeft geholpen

Ik ben een alleenstaande moeder met 2 hooggevoelige tieners. Vooral een van hen had heel veel last van negatieve entiteiten. Door de kruisbehandeling en het magnetiseren is zij verandert in een positief ingesteld meisje!! Irma heeft ook mijn zoon behandelt en heeft ze allebei geleerd zich af te sluiten voor deze entiteiten. Ook heeft Irma mij handvaten aangereikt hoe ik hier beter mee om kan gaan. De sessies waren vaak heel bijzonder!!
De sfeer in huis is opgeklaart en het gaat met ons alledrie veel beter nu!

Lieve Irma, ik ben je enorm dankbaar wat je voor ons hebt kunnen betekenen!
Een warme harte-groet van Sabina.