Ervaring van Julia

Wij zijn bij Irma gekomen voor onze oudste dochter Julia. Julia zit al jaren niet lekker in haar vel, ze heeft veel woede uitbarstingen thuis en slapen is ook een probleem. Op school en bij vreemden merken ze er niets van, maar dat kropt ze allemaal op en thuis komt het eruit. Ze heeft geen natuurlijk filter en slaat alles op in haar hoofd. Uiteindelijk hebben wij haar laten testen bij een instantie, hier kwamen veel kenmerken van autisme uit. Ze heeft medicijnen gekregen om rust in haar hoofd te krijgen. Maar nog hielp dit allemaal niet.

Ze heeft mij wel eens verteld dat ze stemmen in haar hoofd hoorde en dat deze mevrouw niet vriendelijk was. Ik heb bij Irma aangegeven dat ze wel eens stemmen in haar hoofd heeft, daarop kwam het antwoord dat het een vrouw betrof wat haar lastig viel, welke zelfmoord had gepleegd. Julia was met tijden ook erg met de dood bezig. Irma raadde ons aan om een kruisbehandeling te doen, in ons huis en Julia zelf ook.

In de week voor de kruisbehandeling heb ik voor iedereen in het gezin een kruisje gekocht voor aan een ketting. Om ons te beschermen tegen de entiteiten. Ik heb dit thuis verteld, toen Julia dit hoorde ging ze helemaal door het lint. Dit ging zover dat Julia het kruisje letterlijk van de nek van haar zusje wilde aftrekken. (Zelf mocht ze op dat moment geen kruisje dragen, maar pas nadat ze zelf was behandeld). Achteraf is de entiteit bij haar in verzet gegaan. Dit was heel beangstigend.

Wij hebben op de dag van de kruisbehandeling overal waxinelichtjes en wierook in alle vertrekken in het huis gezet en samen met Irma aangestoken, Irma is daarna aan het werk gegaan in ons huis.

In ons huis bleken 7 entiteiten te zijn, deze zijn tijdens de kruisbehandeling allemaal naar het licht gegaan. Julia en ik hebben nadat het huis vrij was, samen buiten gelopen en heeft ze in de speeltuin gespeeld, in de tussentijd heeft Irma haar op afstand behandeld. Voordat wij in de auto zijn gestapt heeft Julia ook haar kruisje om gekregen. Toen wij thuis kwamen, moesten wij alle kleren direct uitwassen en daarna zelf onder de douche gaan. Julia ging na het douchen in de woonkamer zitten en gaf uit het niets aan dat het leeg in huis was. Ik vroeg: “bedoel je leeg omdat er meubels weg zijn?” of dat er niemand is op dit moment, dan alleen wij? “Nee, het is gewoon leeg in huis”. Dit gaf voor ons duidelijk aan dat Julia hier al die tijd druk en onrust van heeft gevoeld.

Achteraf had ik ook altijd het gevoel dat ik achterom moest kijken in huis, altijd het gevoel dat er iemand meer was dan ik kon zien, nu heb ik dat niet meer.

Julia is een paar dagen later bij Irma geweest voor de verdere behandeling, eerst was ze schichtig, wat ze altijd heeft bij mensen die ze niet kent, maar na de behandeling heeft ze met Irma gepraat alsof ze haar al jaren kent.

Irma gaf aan dat wij een andere school voor haar moesten zoeken, omdat ze op dit moment “zwom”, gepest werd en niet de juiste begeleiding kreeg van de juffen. Na de behandeling zijn wij direct informatie bij een andere, veel kleinere school gaan halen. Hier was ze direct thuis, ze heeft zelfs een gesprekje met de voor haar onbekende directeur gemaakt. Voor ons heel bijzonder om te ervaren. Wij zijn nu in afwachting van het bericht of ze hier mag komen. Maar Julia is er zelf zeker van.

Wij zijn nu 3 weken verder en Julia is inmiddels een aantal keer behandeld. Wij hebben een heel ander kind gekregen, ze heeft nog wel uitbarstingen, maar lang niet zoveel als voor de kruisbehandeling. Ze gaat iedere avond onder de douche, na het douchen maakt ze een denkbeeldige ballon om zichzelf heen. Vervolgens gaat ze slapen en gaat ’s morgens weer onder de douche om zich af te spoelen. Ook hierna maakt ze weer een denkbeeldige ballon om haar heen. Voorheen was het altijd een strijd om haar onder de douche te krijgen, nu gaat het als heel normaal.

Ze praat veel meer en schreeuwt minder. Ze krijgt nu op aanraden van Irma een suikervrij dieet.

Wij zijn in deze 3 weken veel verder gekomen, dan in al die jaren die achter ons liggen, met alle gesprekken bij verschillende instanties.

Wij hebben meer inzicht in Julia gekregen en ook duidelijkheid hoe verder met haar om te gaan.
Irma tot zover al heel erg bedankt voor uw handelingen en gesprekken! U bent een bijzonder, warm en vriendelijk persoon! Wij zijn dankbaar u te mogen leren kennen.