Biografie

Mijn naam is Irma Kamp en ik ben medium.
Als medium heb ik ervaring op verschillende gebieden:

Helder zien
dat wil zeggen dat ik door de tijd terug- of vooruitreis.
Dan zie ik alles als een film voor mij. Dit kan met behulp van foto’s, visitekaartjes of voorwerpen.

Helder horen
ik spreek met overledenen als ze daar voor openstaan en als ze contact via mij met u willen hebben.

Helder voelen
ik neem waar wat er in u omgaat, waar u zich zorgen om maakt. Hoe u in het leven staat en wat u daar aan kunt veranderen.

Helder ruiken
dat wil zeggen dat ik contact heb via geuren die in de ruimte zijn. Daar kan ik een ervaring of verklaring aangeven.

Hieronder volgt in het kort een beschrijving hoe ik dit heb ervaren.

Ik ben geboren en getogen in Hengelo Twente. Mijn ouders kregen vier kinderen, waarvan ik het derde kind ben. Het waren lieve ouders, wij voelden ons geborgen en beschermd.

Van mijn vijfde tot negentiende woonde ons gezin buitenaf. In die tijd begon mijn paranormale gevoel zich te ontwikkelen. Als ik ’s avonds naar mijn slaapkamer naar boven ging, had ik altijd een angstig gevoel dat ik niet kon plaatsen. Dat inzicht kwam pas later. Tijdens de wekelijkse kerkdienst in de Katholieke kerk bleef ik als kind staren naar de muren. Daar kwamen gezichten in allerlei vormen door en dan verzonk ik steeds dieper in gedachten in een soort trance. Die gezichten in de muren waren er echt.

Mijn eerste verschijning kreeg ik toen ik acht jaar oud was. Deze verschijning kwam in een astraal lichaam voor mijn bed staan. Omdat ik bang was, gooide ik er een kussen naar toe. Ze bleef een tijdje staan en loste toen in één keer op. Later begreep ik dat zij mijn beschermengel Gabrielle was.

Toen ik zeventien was, ging ik regelmatig naar het graf van mijn grootouders om dit te verzorgen. Op weg naar het graf spraken de overledenen die op hun graven zaten mij aan en lachten mij toe. Zij waren altijd zeer vriendelijk en aardig. Op een dag toen ik terugliep zag ik aan de linkerkant van het pad weer een verschijning. De verschijning stond voor een vreemd graf. Ik wist direct dat het mijn beschermengel Gabrielle weer was.

Op mijn eenentwintigste liet zij zich voor de derde keer zien. Dit gebeurde terwijl ik mijn lange haren voor de spiegel aan het borstelen was. Ik zag haar in de spiegel, zij lachte mij toe en ik draaide mijn hoofd om, keek over mijn schouder en toen was zij verdwenen. Kort daarna begon zij met het doorgeven van boodschappen en noemde zij zich Gabrielle. Zij helpt mij bij het verwerken van de (paranormale) zaken die ik dagelijks meemaak in mijn leven. Gabrielle beschermt en waarschuwt mij en geeft boodschappen door van de andere kant.

Naast Gabrielle heb ik ook contact met Elisa, een beschermengel die mij ondersteund bij moeilijkere en gecompliceerde zaken.

Tijdens mijn kinderjaren speelde ik ook vaak met vriendjes die andere kinderen niet zagen. In gedachten voerde ik hele gesprekken met hen, dat was voor mij de normaalste zaak.

Vanaf mijn twaalfde ben ik begonnen met kaarten te leggen. Dit was voor mij een handvat om mijn concentratie bij het helderzien, heldervoelen, helderhoren en helderruiken verder te ontwikkelen.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt door het onbekende, dat mij heel sterk riep.

Tijdens mijn leven heb ik veel tegenslag gekend en hiervoor heb ik zwaar leergeld betaald. Mijn tweede beschermengel Elisa heeft mij daarin ook altijd veel ondersteund. Juist door deze tegenslagen ben ik sterker geworden en ben ik klaar om er voor anderen te zijn en mijn gaven aan anderen aan te bieden.

Mijn helderziendheid stelt mij in staat om terug te gaan in de tijd. Via een babyfoto kan ik bijvoorbeeld vorige levens zien en vaak ook waarom mensen in dit leven een trauma of angsten hebben. Dit is vaak terug te voeren op ervaringen uit vorige levens. Mensen komen elkaar in een volgend leven steeds weer tegen net zo lang totdat zij de negatieve ervaringen verwerkt hebben.

Je levenslessen krijg je door te luisteren, te kijken, ook naar jezelf. Door je te blijven ontwikkelen en door op te ruimen. Positief blijven en doorgaan. Een ieder van ons is hier, om met vallen en opstaan te leren. Daar is het nooit te laat voor.

Stel jezelf open om je bewust te worden van alle jaren dat je hier bent. Als je tijd is gekomen vrees dan niet voor hierboven. Het is daar prachtig, geborgen en helder als op een warme lentedag.

Wees gerust je krijgt een warme ontvangst.

Warme groet,

Irma Kamp